luni, 25 iulie 2011

Pepe - O femeie cat 100

Si o despartire poate fi o muza de inspiratie pentru un om. Pentru Pepe chiar este si reuseste prin muzica si versuri sa spuna ce simte cu adevarat. Pe langa ca sunt emotionante melodiile....cuvintele sunt cat se poate de adevarate. Chiar imi plac mult ultimele melodii lui....desi sunt destul de dureroase cuvintele.

Pepe - O femeie cat 100

luni, 18 iulie 2011

Gheorghe Gheorghiu - Doi ochi caprui

Da si pe mine m-au fascinat doi ochi caprui. Dar m-a fascinat si privirea...si chipul.

Gheorghe Gheorghiu - Doi ochi caprui

joi, 14 iulie 2011

Ana Maria - Ochii tai

Multe persoane apreciaza culoarea ochilor. In general albastri sau verzi. Eu cred ca nu culoarea este atat de importanta...ci felul cum privesti. Nu culoarea ochilor cucereste pe cineva...ci cred ca modul cum priveste...poate face asta.

Ana Maria - Ochii tai

luni, 11 iulie 2011

Andra ft. Adi Cristescu - Colt de suflet

Chiar ca este pacatoasa inima asta...dar si sufletul. Oricat ai vrea sa stergi unele lucruri si oricate eforturi ai face pentru asta...chiar nu se poate. Amintirile sunt si vor ramane acolo...si orice s-ar intampla...nimeni nu ti le poate lua niciodata.


Andra ft. Adi Cristescu - Colt de suflet

joi, 7 iulie 2011

Smiley feat Adi - Cuvinte

In timp ce ploua (tot melodia lui Smiley)...ai nevoie sa auzi tot felul de cuvinte (tot Smiley) frumoase. De fapt fie ca ploua...fie ca e cald...fiecare om are nevoie sa auda cuvinte frumoase.

Smiley feat Adi - Cuvinte

luni, 4 iulie 2011

Smiley - Ploua

Merge bine melodia asta a lui Smiley....ca de cateva zile avem parte de o vreme atat de instabila...cu ploi...cu furtuni....si chiar cu zapada pe la munte. Asa ca putem sta linistiti in casa....si sa incercam sa facem ce ni se spune in melodie :)

Smiley - Ploua