marți, 12 aprilie 2011

Dj Project feat Giulia - Mi-e dor de noi

Si ultima melodie marca Dj Project. Scoate rar...dar bine. Scoate rar...dar e super. Si muzica...dar mai ales cuvintele.

Dj Project feat Giulia - Mi-e dor de noi

miercuri, 6 aprilie 2011

Adela Popescu - Mai ramai

Daca tot sunt in starea in care sunt...macar sa ma afund si mai mult in ea.

Adela Popescu - Mai ramai

vineri, 1 aprilie 2011

Wicked Games - Adio

Cand dansezi pe aceasta melodie, cu cineva drag care a reusit sa pastrunda in adanc sufletului tau, care este bine ancorat acolo, parca timpul se opreste in loc. Ai senzatia ca acea clipa cat dureaza melodia...este vesnica. Reusesti sa simti lucruri pe care nu le-ai mai simtit. Te rupi pur si simplu de lume si traiesti momentul la intensitate maxima. Nimeni si nimic nu mai conteaza...decat partenera cu care dansezi. Inchizi ochii si traiesti momentul...si iti doresti ca aceasta melodie sa nu se mai termine niciodata, pentru ca de fapt vrei ca momentul sa nu se mai termine niciodata. Pentru ca pe parcursul melodiei simti un amalgam de atractie, dorinta, tandrete, dragoste, copilarie, joaca, maturitate...si simti acea senzatie placuta pe care o ai poate o singura data in viata. Este senzatia unica...pe care nimeni niciodata nu ti-o poate lua.

Chris Isaak - Wicked Games



"Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata,iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata!"

Dan Balan - Despre Tine cant



Se spune ca poarta cel mai greu de inchis intr-un suflet, e dupa o iubire pe care nu o sa o mai vezi niciodata. Si asa si este. Ceva in tine moare...asa cum parca pur si simplu mori tu. Degeaba incearca sa te salveze camaradul de langa tine...ca tu oricum mori...cu o ultima imagine in minte :(

Gaz pe foc - Adio