duminică, 21 noiembrie 2010

HI-Q - Buna dimineata

Buna dimineata...urato :P


HI-Q - Buna dimineata

joi, 18 noiembrie 2010

Bosquito - Doua maini

Cine isi mai aminteste de Bosquito? Eu unul mi-am amintit si am redescoperit ce melodii super aveau. Chiar daca destul de putine...prin cuvinte si mesaj...au reusit sa se faca cunoscute. Si e cu atat mai speciala melodia, cand te gandesti la persoane speciale.

Bosquito -Doua maini

marți, 16 noiembrie 2010

Directia 5 - Daca ai sti

Superba melodia...excelente versuri. Stateam si ma intrebam. Oare este de ajuns o viata de om pentru a gasi fericirea deplina? Oare este de ajuns aceasta viata pentru acel moment al fericirii sublime?

Incredibil cat de frumoase si adevarate pot fi cuvintele. Parca sunt scrise de cineva care chiar a trait astfel de lucruri...la intensitate maxima.

Directia 5 - Daca ai sti

luni, 15 noiembrie 2010

Nicu Alifantis - Daca tu ai disparea

Un brailean la origine. Un tip super, un tip modest, un tip talentat, un tip jovial cu o muzica pe masura. L-am vazut la un concert...si de atunci am devenit fanul lui.

Nicu Alifantis - Daca tu ai disparea

miercuri, 10 noiembrie 2010

Hi-Q - Dor de tine, dor de noi

O melodie mai aveche a formatiei Hi-Q. O melodie de cand Dana Nalbaru era solista acestei formatii. Pacat ca s-a retras. Avea o voce super si era mereu o prezenta incantatoare.

Hi-Q - Dor de tine, dor de noi

marți, 9 noiembrie 2010

Taxi - Cele doua cuvinte

Intr-adevar barbatii spun mai greu...cele doua cuvinte. Dar sa te tii...cand le spun. Chiar e adevarat...ci chiar le traiesc. Ma uit la mine :P

Taxi - Cele doua cuvinte

duminică, 7 noiembrie 2010

Stefan Hrusca & Adrian Paunescu - Ruga pentru parinti

In memoriam Adrian Paunescu. Va fi inmormantat astazi. Un om extraordinar dupa parerea mea. De fapt in astfel de momente orice ai scrie nu ar fi de ajuns. Asa ca merita sa asculti melodia. Ea spune totul.

Stefan Hrusca & Adrian Paunescu - Ruga pentru parinti

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Talisman - Atat de singur

Chiar daca sunt mereu inconjurat de prieteni, amici, cunostinte si colegi...ma regasesc in melodia baietilor de la Talisman :(

Talisman - Atat de singur

vineri, 5 noiembrie 2010

Voltaj - Iarna

Am zis sa continui cu formatia Voltaj...ca stiu ca place si altor persoane...nu numai mie. Si chiar daca melodia Iarna este printre cele mai vechi melodii a lor...ramane totusi o super piesa. Stau si ma gandesc, ca poate cel putin un cuplu de pe lumea asta s-a cunoscut pe aceasta melodie. Sau poate au fost zeci de cupluri. Oricum le-o dedic si poate isi vor aminti de primele clipe cand s-au cunoscut.

Voltaj - Iarna

miercuri, 3 noiembrie 2010

Voltaj - Scrisoarea

Una dintre cele mai vechi formatii romanesti. O muzica super cu niste cuvinte pe masura. O melodie in care te regasesti. O melodie care pur si simplu transmite ceea ce simti. mai pe scurt...o formatie super...cu o muzica excelenta.

Voltaj - Scrisoarea

marți, 2 noiembrie 2010

Dan Balan - Despre tine cant

Fostul membru al formatiei O-zone, care chiar daca mai urca pe scena baut, ramane remarcabil prin vocea lui, prin timbrul vocal pe care il are si mai ales prin melodiile cantate. Cand esti talentat...ti se mai iarta si unele abateri :)

Dan Balan - Despre tine cant

luni, 1 noiembrie 2010

Richard Marx - Right Here Waiting

Orice as scrie...ar pai in fata melodiei si a mesajului din ea. Da stiu e un blog de muzica romaneasca. Dar in viata trebuie sa faci si excepti, trebuie sa te abati de la reguli...cand ceva iti place mult si doresti enorm.

Richard Marx - Right Here Waiting