duminică, 28 februarie 2010

Elena Gheorghe - Te ador

Elena Gheorghe ramane o prezenta feminina de mare succes pe piata muzicala romaneasca. E foarte talentata, arata extrem de bine, e sociabila, foarte comunicativa si mereu o asculti cu si din placere. Ca e talentata a dovedit cantand si muzica aromana. Succes deplin si acolo. Intr-un top al preferintelor mele, fosta solista a trupei Mandinga s-ar afla pe locul doi dupa Andra.

Elena Gheorghe - Te ador

sâmbătă, 27 februarie 2010

Gaz pe foc - Adio

Aaa nu-s piroman. Scriu doar de fosta formatie Gaz pe foc. A fost dar nu mai este. Lucian Viziru si-a descoperit noi talente de actor. Poate se castiga mult mai bine din telenovelele astea de doi lei, ca altfel nu se explica. Si ce melodie au putut scoate cu ani in urma. Adio, va ramane mereu una din melodiile mele de suflet. Eram in facultate pe atunci. Ce viata, ce vremuri. Si chiar ca este ca si cum ai turna gaz pe foc, ascultand melodia asta dupa ce te desparti de cineva drag.

Gaz pe foc - Adio

vineri, 26 februarie 2010

Talisman - Atat de singur

Au cam rupt gura targului baietii de la Talisman cu melodia Atat de singur. Se purtau pletele pe vremea aceea (mai mult ca astazi) si chiar cantau bine. Dar au avut si ei problema trupelor romanesti in general. Au cantat o perioada, au avut succes dar se pare ca nu s-au multumit cu asta si s-au despartit. Si niciunul nu a reusit o cariera solo de succes. Dar macar bine ca au mai ramas melodii de care lumea isi mai aduce aminte.

Talisman - Atat de singur

joi, 25 februarie 2010

Laura Stoica - Un Actor Grabit

Tot ascultam melodia Un actor grabit, a regretatei Laura Stoica si ma intrebam daca sunt persoane care nu se regasesc in aceasta melodie? La cum este viata in ziua de azi, la cum suntem mereu pe drumuri si la cat stres exista cred ca in fiecare din noi exista acel actor grabit. Doamne ce voce a putut avea femeia asta. Ca s-a stins mult prea devreme si mai ales stupid, stie toata lumea. Cu toate astea destul de rar ne mai amintim de ea. Si pentru generatia noua de "vedete" care se bazeaza pe decolteu si pe parti ale corpului, Laura Stoica le-ar fi eclipsat mereu cu vocea ei si ar fi stat mereu in umbra ei.

Laura Stoica - Un Actor Grabit

miercuri, 24 februarie 2010

Tom Boxer feat. Antonia - Morena

A rupt topurile Antonia cu Morena ei. Dar a rupt si Cronica Carcotasilor cu copilul pe care il are ea in stomac :))) Deci a fost mult prea tare. Oricum eu sunt multumit de informatie. Desi am o varsta stiam ca barza ii aduce pe copii. Noroc cu ea ca am aflat ca de fapt, copii se formeaza si se dezvolta in stomac. Muzical insa, canta bine fata. Mi-ar fi placut sa o ascult live ca asa pe calculator orice voce prelucrata suna super. Chiar si-a mea. In schimb fizic imi place mult de ea. Chiar e frumusica foc. Trasaturi ale fetei foarte frumoase si ochii superbi.

Tom Boxer feat. Antonia - Morena

marți, 23 februarie 2010

Taxi - Jumatatea mea (Cauta-ma)

Am zis ca voi reveni in curand (da parca prea curand, nu?)cu baietii de la Taxi si uite ca m-am tinut de cuvant. Jumatatea mea sau Cauta-ma cum ii spun unii e printre primele melodii cu care s-au lansat pe piata. Melodie care desi e mai veche a ramas ca si cum doar ce a fost lansata. Dar melodia si mai ales cuvintele fac mai mult decat orice. Asa ca trebuie ascultata.

Taxi - Jumatatea mea (Cauta-ma)

luni, 22 februarie 2010

Taxi - Te vad in toate femeile

I-am redescoperit pe baietii de la Taxi si in viitorul apropiat o sa-i promovez cat pot eu de mult. De ce? Pentru ca ei merita. Au niste melodii superbe chiar daca sutn ceva mai vechi. Dar melodiile vechi si bune ca si vinul vechi. Cu cat sunt mai vechi cu atat parca sunt mai bune. Si nu cred ca sunt persoane care sa nu se regaseasca in versurile melodiilor. Au niste versuri superbe si realiste. Muza lor se pare ca a fost realitatea. Oricum ne vom reintalni cu baietii de la Taxi cat de curand. Chiar buni.

Taxi - Te vad in toate femeile

duminică, 21 februarie 2010

Cristiana Raduta - Amor Amor

Wooow ce tare a fost Cristiana Raduta la vremea ei. Daca tin bine minte prezenta rubrica Meteo la Pro Tv. Dupa care fata si-a dat seama de potentialul ei fizic si a pozat in sanii goi in revista pentru adulti Playboy. Imi place cum suna. Revista pentru adulti. Ca niciun copil sub 18 nu se uita pe ea :)) Acum nu am mai vazut nicio poza cu ea, nicio imagine, nimic. Nu stiu cum mai arata, dar cu ani in urma era bestiala. Daca am dat eu bani pe revista numai sa o vad in sanii goi :P Si melodia Amor Amor extrem de reusita. Senzuala si incitanta. Ce isterie era printre tineri cand se uitau la clip :P si la pozele cu sanii goi din Playboy :P

Cristiana Raduta - Amor Amor

sâmbătă, 20 februarie 2010

Anda Adam - Sufletul meu

Sincer sa fiu nu-mi mai amintesc daca Anda Adam a cantat intai si dupa aceea a aparut in Playboy sau intai a facute pozele alea sexy in revista si dupa aceea s-a consacrat ca si cantareata. Parca totusi intai a cantat si abia dupa aceea a pozat. Destul de zapacita si noncomformista fata. Si nu cred ca si-a aratat sanii in pozele din Playboy pentru bani ci pentru celebritate. In general vedetele vin cu lucruri soc, care le ridica. In general mi-au placut melodiile ei. Una dintre preferate ar fi Sufletul meu. Clipul nu mi se pare reusit, dar melodia destul de bunicica.

Anda Adam - Sufletul meu

vineri, 19 februarie 2010

Necunoscut - Cand vad parul tau

De la postul anterior, mi-am adus aminte de facultate si de serile folk care se tineau in complexul studentesc. Ma duceam destul de rar si acum imi pare rau. Nu le apreciam la adevarata lor valoare. Dar bine ca exista youtube si persoane care au si pot pune la dispozitie altfel de melodii. Is extrem de frumoase si romantice.

Necunoscut - Cand vad parul tau

joi, 18 februarie 2010

Ducu Bertzi - M-am indragostit numai de ea

M-am indragostit numai de ea, a lui Ducu Bertzi se incadreaza perfect in decorul lunii februarie. Ziua indragostilor pe 14 si dragobetele pe 24. Pacat ca muzica folk e un gen mai putin promovat la noi. Se asculta pe la concerte si cluburile studentesti. La televizor foarte rar mai apare cate un cantaret. Poate nu fac rating si de aceea. Oricum desi e veche, melodia este super. Cuvintele sunt si ele extraordinare.

Ducu Bertzi-M-am indragostit numai de ea

miercuri, 17 februarie 2010

Holograf - N-am iubit pe nimeni

Pe 24 si 25 februarie 2010, mare concert mare la Sala Palatului. Au fost invitate mari trupe si de succes. Ocazia. De Dragobete, varianta romaneasca a zilei indragostitilor. Printre marile trupe se afla si Holograf. Si cum e o zi speciala 24 februarie, trebuia si o melodie pe masura. Asa ca N-em iubit pe nimeni, mi se pare cea mai potrivita.

Holograf - N-am iubit pe nimeni

marți, 16 februarie 2010

Trupa Dolls de Romania

Astazi am aflat ca exista trupa Dolls (normal ca vrea sa imite Pussycat Dolls) dar s anu ne facem iluzii degeaba. E o trupa pur sis tipic romaneasca. Niste pipite (ca altfel nu le pot spune) care fac ce stiu ele cel mai bine (stau mai mult dezbracate) fac un playback (si ala ieftin) si famiile lor se entuziasmeaza poate: mama ce copii vedete avem. Da ar fi fost vedete fetele, dar nu la muzica. Cred ca in filmele xxx varianta gang bang :)

Trupa Dolls de Romania

luni, 15 februarie 2010

Sexxy - Tinaya

Am dat intamplator peste melodia asta. Sincer nici nu stiam ca au scos vreodata asa ceva. Nu pot fi mereu in pas cu muzica, nu? :) Citeam niste comentarii legat de melodia asta si cineva spunea ca muzica e copiaza din filmul Clona. Cum eu nu am vazut filmul ala, asa ca il cred pe cuvant. Cica fetele astea sunt altfel. Nu vor banii din portofel. Daaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Sexxy Tinaya

duminică, 14 februarie 2010

Bere Gratis - Vino mai aproape

Astazi 14 februarie sarbatorim Ziua Indragostitilor. Chiar daca nu este sarbatoarea noastra, e un bun prilej sa le aratam prietenelor sau sotiilor cat de mult le iubim. Bineinteles ca mai sunt si persoane care vor sa-si impartaseasca dragostea dar nu au cui. Niciodata nu trebuie sa disperi. Intotdeauna va rasari soarele, oricat de intunecata va fi o strada. Cred ca Bere gratis cu o melodie ceva mai veche - Vino mai aproape se potriveste bine cu aceasta zi, speciala pentru foarta multa lume.

Bere Gratis - Vino mai aproape

sâmbătă, 13 februarie 2010

Anna Lesko - Balalaika

Ce, numai Zdob si Zdub sa vina de peste Prut? Neah. Uite ca mai avem pe cineva. De data asta este o prezenta feminina, foarte atragatoare si foarte cautata. De oamenii cu bani. Chiar daca a fost ridicata de Irinel Columbeanu, Anna Lesko s-a mentinut bine pe piata muzicala. Duminica 14.02 are concert la Carrefour. Oare cati se vor indragosti de ea, mai ales ca e si ziua indragostitilor :P

Anna Lesko - Balalaika

vineri, 12 februarie 2010

Zdob si Zdub - Dj Vasile

Chiar daca sunt frati de-ai nostri de peste Prut, ii incadrez tot la muzica romaneasca. La urma urmei canta in romana, chiar daca accentul e mai altfel. Oricum baietii de la Zdob si Zdub is foarte energici, nebuni si au melodii ritmate. De apreciat ca e ceva mai altfel. Avem nevoie de asa, nu numai de melodii copiate.

Zdob si Zdub - Dj Vasile

joi, 11 februarie 2010

Paula Seling - Ploaie in luna lui marte

Daca Stefan Banica Jr. are melodie cu seara de mai, Paula Seling are cu alta luna a anului: martie. Asemanarea ar fi ca ambele melodii sunt extrem de frumoase. De altfel si Paula Seling este o femeie frumoasa, finuta si dulce. Si canta chiar bine. Pacat ca nu s-a axat mai mult pe muzica, ca a scos melodii frumoase. A fost blamata ca a cantat cu Florin Salam. Eu nu vad unde-i problema. Iti place asculti, nu iti place nu asculti. Ca la televizor. Nu iti place o emisiune sau un film, schimbi canalul.

Paula Seling - Ploaie in luna lui marte

miercuri, 10 februarie 2010

Stefan Banica Jr. - O seara de mai

Stefan Banica Jr e artistul ca a avut cele mari mari castiguri anul trecut din muzica. Cateva sute de mii de euro. In afara de celebrul Concert de Craciun, sincer sa fiu eu nu prea am auzit de alte concerte. Nu zic ca nu are si in timpul anului, numai ca eu nu am auzit. Oare chiar asa de mare sa fie castigul, numai din acele concerte? Daca da bravo lui. Am vazut ca sala este mereu plina, deci este iubit. Melodia o seara de mai imi place si mie foarte mult. Si mai sunt vreo doua trei. Si cam atat.

Stefan Banica Jr. - O seara de mai

marți, 9 februarie 2010

Cristina Rus - I dont see ya

Si acum cealalta membra a fostei trupe Blondy, Cristina Rus. De frumusica e frumusica. Nu am scoli de muzica facute, dar cat d ecat talentata tot este. Bine ca pe fetele astea le ajuta mult partea fizica. Mai o fustita mai scurta, mai un decolteu generos, mai un par blond, mai o promovare buna si gata succesul si vedetismul. De multe ori degeaba ai bani multi, daca nu ai si "pilele" necesare.

Cristina Rus - I dont see ya

luni, 8 februarie 2010

Blondy - Iubeste-ma bine

Blondy este o alta formatie care nu a rezistat prea mult.Cele doua membre ale formatiei Blondy, Andreea si Cristina, s-au despartit destul de repede mergand fiecare pe cariera solo. Succes mai mare se pare ca a avut Andreea Banica. Pacat. Amandoua sunt frumusele si faceau pereche buna impreuna. Una din melodiile lor de succes ar fi Iubeste-ma bine.

Blondy - Iubeste-ma bine

duminică, 7 februarie 2010

Andreea Antonescu - Mi-ai luat inima

Fair play era sa scriu si de Andreea Antonescu, dupa ce am amintit de Andreea Balan. Fostele membre ale trupei Andre. Din pacate Andreea Antonescu nu a mai avut acelasi succes. S-a axat mai mult pe altceva si mai putin pe muzica. Tinta ei au fost calatoriile. Bine totusi ca a avut bani, ca sa umbli prin lume iti trebuiesc ceva finante. Dar a mai incercat sa scoata cateva melodii. Mi-ai luat inima, pare a fi una dintre cele mai reusite.

Andreea Antonescu - Mi-ai luat inima

sâmbătă, 6 februarie 2010

Andreea Balan - Prinde-ma, Aprinde-ma

Fosta membra a trupei Andre, actuala Andreea Balan. Fata telentata, frumusica, finuta si buna dansatoare. A facut furori pe la Dansez pentru tine la Pro Tv si chiar prin Mexic, cu partenerul ei Petrisor. A lasat-o mult in urma pe cealalta Andree. Asta este. Fiecare cu norocul ei. Oricum e buna melodia.

Andreea Balan - Prinde-ma, Aprinde-ma

vineri, 5 februarie 2010

Cargo - Daca ploaia s-ar opri

Una dintre melodiile mai vechi si de succes. Nu sunt un fan Cargo, dar melodia Daca ploia s-ar opri e aproape de inima mea. O ascult cu placere de fiecare data. Poate vremea nu e chiar potrivita, afara ba ninge, ba e ger, oricum inima se incalzeste cand o asculti.

Cargo - Daca ploaia s-ar opri

joi, 4 februarie 2010

Geo da Silva, Sahara, Costi Ionita, Andreea Teodorova - Bellezza

Multi mai sunt in melodia asta. Care canta, care danseaza, care eclipseaza. Bulgaroaica e cu eclipsatul. Parca nu mai auzi muzica si te concentrezi numai asura ei cand apare in clip. E dat naibii Costi Ionita asta. A cautat el ce a cautat si a gasit. Mama dar ce a gasit :P

Geo da Silva, Sahara, Costi Ionita, Andreea Teodorova - Bellezza

miercuri, 3 februarie 2010

Andre - Libera la mare

Melodia Libera la mare face parte din categoria de muzica mai veche. Ce furori facea. Multa lume o fredona. Era jale sa o asculti vara si s anu ai posibilitatea sa ajungi la mare. Mi s-a intamplat intr-un an. A fost crunt. Pacat ca s-au certat si s-au destramat. Au incercat ele dupa cativa ani sa arate ca de fapt nu au fost certate, chiar s-au si pupat in direct sa vada telespectatorul cat de bune prietene sunt ele. Dar sigur s-au ciondanit.

Andre - Libera la mare

marți, 2 februarie 2010

Holograf - Vine o zi

Daca Dan Bitman este domnul consilier, trebuie sa-i acord o atentie mai mare nu? Dar nu e blog de politica. E blog de muzica, asa ca trebuie sa postez melodii cu el, nu sa zic ce face el ca si consilier. Daca la muzica mai stiu ce sa spun, pe parte de politica chiar nu stiu, pentru ca oricum habar nu am ce face cu adevarat acolo. Da am indoieli ca face bine. Ca el e specializat pe muzica nu pe altceva. Dar...

Holograf - Vine o zi

luni, 1 februarie 2010

Ozon - Dragostea din tei

Nu e vorba de Pupaza din tei a lui Ion Creanga ci de Dragostea din tei a formatiei Ozon. Ma rog, fosta formatie, ca asa cum ziceam in postul anterior s-au destramat baietii. Personal cred ca formatiile astea de succes se destrama din cauza banilor. Se pare ca cineva ajunge sa fie mai lacom si s avrea mai mult. Poate ma insel, dar asta este parerea mea. Si ce succes aveau baietii pe afara si cu toate astea tot au renuntat la proiect si au trecut pe cariera solo. Da noi sa fim sanatosi.

Ozon - Dragostea din tei