duminică, 31 ianuarie 2010

Dan Balan - Chica Bomb

Fostul membru al formatiei OZON, o formatie de mare succes care s-a destramat mult prea devreme. Ar mai fi avut multe de spus in muzica romaneasca dar si cresteri spectaculoase in topurile straine. Macar ca macar membrii au incercat cariera solo si au melodii reusite. Dan Balan este unul din ei.

Dan Balan - Chica Bomb

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

3 Sud Est - Amintirile

Cat de in voga erau cu ani in urma. Isterie pe toata lumea (ma rog, poate nu chiar toti) II auzeai peste tot. Succes, concerte peste concerte. Melodiile erau frumoase dar ca de obicei la noi lipseste perseverenta. Nu e greu sa incepem un lucru, dar se pare ca e greu sa perseveram si sa il ducem cat mai mult timp. Asa s-a intamplat si cu 3 Sud Est. Le-a mers bine pana intr-o zi cand s-a rupt. A vrut cineva cariera solo? A reusit? Nuuuu

3 Sud Est-Amintirile

vineri, 29 ianuarie 2010

Delia - Parfum de fericire

Chiar daca acum si-a mai schimbat un pic stilul, Delia ramane reprezentativa pentru muzica usoara romaneasca nu pentru cea populara, chiar daca are cateva tentative si acolo. Tentative destul de reusite as zice eu. Vrea cineva putin parfum de fericire? Ca eu as cam vrea.

Delia - Parfum de fericire

joi, 28 ianuarie 2010

IRIS - Vis pierdut

Oare exista cineva care sa nu fi auzit de formatia Iris? Nu cred. Is prea reprezentativi pentru tara noastra. Chiar daca nu iti place muzica rock, nu ai cum s anu fi ascultat macar o melodie de-a lor. Zeci de ani de cariera. Zeci de ani de turnee, repetitii si concerte. Cand e vara si e cald canti de placere. Dar ce faci iarna cand e frig si ai concert afara in aer liber. Strangi din dinti si canti. Bine, ca nu canti degeaba. Esti rasplatit pentru efortul tau. Dar atunci chiar este un efort.

IRIS - Vis pierdut

miercuri, 27 ianuarie 2010

Florin Chilian - Zece

Doamne cat imi place melodia asta. Cand a aparut o ascultam zilnic. Chiar si de cateva ori pe zi. Dupa aceea am inceput sa o mai raresc cu ascultatul, ca mereu apare cate o noua melodie si iti mai indrepti atentia asupra ei. Dar Florin Chilian are ceva in vocea lui de iti ajunge la inima. Si te infiori parca cand il asculti. Si Zece mi se pare o super melodie. E atat de frumoasa si relaxanta.

Florin Chilian - Zece

marți, 26 ianuarie 2010

Holograf - Fara ea

Trebuie sa-i acord mai multa atentie domnului consilier Dan Bitman? Ca ce era el persoana importanta, dar ce este de acum incolo. Bine eu unul nu sunt de acord cu noua lui functie. El este facut sa cante, ca la asta este bun si talentat. Sunt o gramada de oameni care pot fi consilieri. Dar mai toti se pare ca sunt atrasi de politica. Oare in melodia de mai jos la politica se refera? Fara ea...politica? :P

Holograf- Fara ea

luni, 25 ianuarie 2010

Simplu - Oficial imi merge bine

Da si mie oficial imi merge bine, dar neoficial nu imi merge chiar asa de bine. Dar baietilor de la Simplu si oficial si neoficial tot bine se pare ca le merge. De ce nu le-ar merge? Tinerei, frumusei, talentati si plini de viata. Concerte peste concerte si automat si bani. Ce si-ar dori mai mult? Aaaa sa plateasca mai putine impozite la stat.

Simplu - Oficial imi merge bine

duminică, 24 ianuarie 2010

N&D - Vreau sa plang

Cine isi mai aminteste de N&D? Adica Nick si Delia. Cred ca sunt destui cei care isi amintesc. Cantau bine dar asa se intampla cand se vrea cariera solo. Se destrama formatia. Prea multe de Nick nu am mai auzit, in schimb Delia e la inaltime. Canta, e invitata pe la tot felul de emisiune. De, e fata si arata si bine. Da e si de treaba.

N&D - Vreau sa plang

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

B.U.G. MAFIA - Poezie de strada

Poezie de strada e una din melodiile cu care cei de la B.U.G. Mafia au rupt gura targului. Eram prin facultate si eram innebunit dupa ei. Nu exista zi prin caminele studentesti sa nu rasune cateva melodii cu ei. Chiar si prin discoteci. Isterie cu baietii. Era si perioada cand mai toti erau "baietasi" de cartier.

B.U.G. MAFIA - Poezie de strada

joi, 21 ianuarie 2010

Romania - K1 - Ma luai

Frumusica tare melodia. Ce in forta au inceput cu ani in urma cei de la K1. Dar dupa o perioada cand au fost in voga, au disparut ca magarul in ceata. Si au stat in umbra cat au stat dupa care au revenit. Buna melodia. Ma rog, cel putin mie imi place.

Romania - K1 - Ma luai

miercuri, 20 ianuarie 2010

HI-Q - Buna dimineata

Chiar daca e seara cand scriu postul asta, poti asculta melodia asta fara probleme. Super tare si foarte buna. Mie personal o preferam pe Dana Nalbaru solista trupei. Pacat ca a renuntat. A incercat o cariera solo, dar nu am mai auzit nimic de ea. HI-Q ramane in continuare HI-Q. Frumos si emotionant pe alocuri, foarte ritmat pe de alta parte. Talentati oamenii. Sper sa auzim si peste ani de ei.

HI-Q - Buna dimineata

marți, 19 ianuarie 2010

Voltaj - Vara trecuta

Buni baietii. Bun Gruia. Radeam eu de el pe la Scoala Vedetelor, dar uite ce mare a ajuns. Si la propriu si la figurat. Si fac bani. Bani multi si buni. Sute de mii de euro pe an din concerte si cd-uri. Ca mai scot din contracte de publicitate si cine stie ce alte surse de venit mai au. Dar chiar isi merita banii. Canta live si canta bine. Au rupt anul trecut cu melodia asta.

Voltaj - Vara trecuta

luni, 18 ianuarie 2010

Andra - Ramai cu mine

Dupa cum am mai spus in alt post cu ea, Andra ramane elita elitelor. Frumoasa, desteapta, talentata, modesta, finuta si multe multe alte calitati. Nu poti decat sa o asculti cu placere de fiecare data.

Andra - Ramai cu mine

duminică, 17 ianuarie 2010

Parazitii - Noi Vrem Respect

Cum puteam uita eu de cei de la Parazitii? Nici nu aveam cum. Is prea tari si meseriasi, baietii. Pe langa faptul ca sunt naturali, nu le pasa de nimic si sunt atat de slobozi la gura, sunt si talentati dar mai ales altruisti. Cu ani in urma niste reporteri au facut un "test". Sunau diferite trupe si le propuneau sa cante gratis intr-un concert de caritate. Stiti care a fost singura trupa care a acceptat sa cante moca? Exact...cei de la Parazitii.

Parazitii - Noi Vrem Respect

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Alex & Connect-R - Dragoste La Prima Vedere

Tare melodia. L-am vazut pe Alex live intr-un concert la mall, in Carrefour. Tare de tot. Am stat si am cascat gura pana la sfarsit. Ghinionul meu a fost ca nu am ajuns chiar de la inceput. Nici macar nu stiam ca el va canta. Dar bine totusi ca l-am vazut. Canta live si chiar canta bine.

Alex & Connect-R - Dragoste La Prima Vedere

vineri, 15 ianuarie 2010

Puia - Undeva in Balcani

Dupa o absenta destul de mare a revenit in forta si tot anul 2009 a fost mai mereu la inaltime si mai ales foarte difuzat pe toate posturile de radio. Si a facut si bani. Bani frumosi chiar, dupa cate am auzit. Fostul lui partener Sisu nu a avut aceeasi soarta buna. Si-a continuat linia descendenta. Asta este, nu toti pot fi in frunte.

Puia - Undeva in Balcani

joi, 14 ianuarie 2010

Connect-R - Burning Love

La inceput imi placea melodia. dar acum incepe sa ma plictiseasca. O ascult de nu stiu cate ori pe zi la radio. Si fara sa vrei ascultand mereu, mereu, intervine o anumita plictiseala. Dar asta nu inseamna ca nu ramane o melodie cat de cat reusita.

Connect-R - Burning Love

miercuri, 13 ianuarie 2010

Holograf - Si baietii plang cateodata

Spre rusinea mea, am auzit aceasta melodie cap coada, intr-un maxi taxi. Auzisem de ea dar nu m-a interesat nici macar de curiozitate. Uite ca e buna zapada asta, ca nu mai poti scoate masina (si daca sta in fata scarii ti se sparge parbrizul) si trebuie sa mergi cu maxi taxi si asa mai ascult si eu pe la radio. Chiar imi place mult melodia dar mai ales cuvintele. Si e pacat sa nu-l ascultam pe Dan Bitman, ca mai nou e si consilierul Ministrului de Finante :)

Holograf - Si baietii plang

marți, 12 ianuarie 2010

DJ Project feat Giulia - Nu

Melodia asta e bine de ascultat atunci cand te desparti de cineva. Desi e mai ritmata asa, dedesubtul ei este atat de trist. Nu ma dadea pe spate Giulia, dar chiar e reusita colaborarea cu Dj Project. Si cum spuneam in postul de inceput. Mai multa muzica si mai putine vorbe :)

DJ Project feat Giulia - Nu

luni, 11 ianuarie 2010

Inna - Hot

Cica asta e ultima fita in muzica romaneasca. Inna cu al ei Hot care a cam spart topurile pe afara. Chiar ma intreba un cumnat de-al meu din Canada. Care-i treaba cu fata ca e destul de cunoscuta pe afara? Nu am stiut sa-i dau prea multe detalii, dar ii voi da clipul sa-l vizioneze de fiecare data cand vrea.

Inna - Hot

duminică, 10 ianuarie 2010

As XX - La mare

Ce furori mai facea melodia asta cu ani in urma. Toata lumea innebunita dupa ea. A fost in top o perioada si gata, s-a dus. Mai nasol e ca s-a dus si trupa. Ne lansam scoatem cateva piese si gata. Nu mai este continuitate. Pacat...pareau sa aiba potential.

As XX - La mare

Andra & Adi Korekt - Colt de suflet

Nu puteam incepe decat cu cea mai talentata, cea mai frumusica, cea mai finuta si mai are multe alte calitati. Normal e vorba de Andra. Reusita ei a fost se pare numai si numai talentului si a muncii. Mereu asculti cu placere melodiile ei.

Andra & Adi Korekt - Colt de suflet

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Primul post

Desi muzica straina ne-a invadat, muzica usoara romaneasca tine si ea cum poate pasul cu ea. Cred ca avem artisti buni si unele melodii sunt chiar reusite. Dar nu ar trebui neglijate si melodiile mai putin reusite. Cineva a muncit si a incercat s afaca ceva bun si frumos. Dar nu intotdeauna iti iese asa cum vrei. Asa ca voi incerca pe acest blog sa postez cat mai multe melodii romanesti si mai vechi si mai noi.